Minerit și EnergieStirile Zilei

Își dorește DEZBATERE PUBLICĂ pe planul de restructurare

Sorinel Boza cere dezbatere publică pe tema planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia, care, deocamdată este ținut secret.

Fostul manager CEO nu știe ce conține noul plan, dacă a păstrat ceva din cel la care a lucrat el, pe când conducea compania. Boza zice, însă, că în planul său nu era prevăzută externalizarea Craiova 2.

”Mi-aș dori, așa cum deputatul Vîlceanu și-a dorit dezbatere, și eu vreau una pe acest plan de reorganizare, care este un document esențial pentru Gorj”declară candidatul PMP la Senat.

Boza are dubii în privința perioadei de 5 ani în care ar trebui implementat planul de restructurare a CE Oltenia. Fostul manager explică de ce documentul trebuie  pus în dezbatere publică. Sunt foarte multe societăți care lucrează pentru companie și trebuie să știe ce drum au de urmat.

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a acuzat Partidul Mișcarea Populară că are înțelegere cu PSD, din moment ce l-a pus pe Sorinel Boza candidat la Senat, Boza fiind susținut în funcția de manager de către fosta guvernare PSD.  

”E dificil să ai un contracandidat care a făcut bine, a ajutat pe toată lumea, nu a făcut rău nimănui” reacționează Boza.

Sorinel Boza anunță că, în această săptămână, își va prezenta proiectul pe care-l are pentru Gorj, din postura de candidat la Senat.

Comment here