Minerit și EnergieStirile Zilei

Își critică liderul! Bunoaica: Paul Constantinescu, un om care nu gândește sănătos. Niște maimuțoi!

Inițiatorul protestelor minerilor care au loc la Târgu-Jiu, Nicu Bunoaica, este foc și pară pe liderul Federației Energetica, din care face parte.

Bunoaica este supărat că Paul Constantinescu nu-i este alături, în stradă, deși cariera la care lucrează, Husnicioara, este programată pentru închidere.

“Este un om care nu gândește sănătos! Nu este alături de mine. Nu vi se părea normal ca el, în calitate de vicepreședinte al federației, să vină la proteste la Târgu-Jiu?” întreabă Bunoaica.

Nicu Bunoaica este nemulțumit de răspunsurile pe care autoritățile le dau la soluțiile propuse pentru ca energia pe bază de cărbune să aibă viitor. Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia vrea ca CE Oltenia să implementeze proiectul de piroliză, prin care energia pe lignit să devină nepoluantă.

Bunoaica îi critică și pe liderii minerilor din Valea Jiului care au căzut la pace cu guvernanții și au încetat protestele. Le reproșează că n-au stabilit un plan social pe cel puțin 5 ani pentru angajații Complexului Energetic Hunedoara.

Comment here