Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Ișfan CRITICĂ decizia guvernanților de a organiza Evaluarea Națională și Bacalaureatul

Ion Ișfan critică decizia guvernanților de a organiza Evaluarea Națională și Bacalaureatul, în această vară. În opinia fostul inspector școlar general, trebuie revenit asupra acestei decizii și luată o măsură administrativă, de genul echivalării cu media anilor de studiu.

Ișfan spune că, măcar în privința elevilor de clasa a VIII-a, guvernanții ar trebui să se răzgândească și să nu mai organizeze  Evaluarea Națională, mai ales că se pot face înscrieri la liceu și fără să fie susținut acest examen, clasa a IX-a făcând parte din învățământul obligatoriu.

Ișfan speră ca parlamentul să reacționeze la deciziile luate la Ministerul Educației. În opinia sa, ministrul Monica Anisie vrea să justifice existența unui aparat de lucru foarte stufos din minister, de circa 600 de oameni care, acum, nu au obiectul muncii, prin organizarea Bacalaureatului și a Evaluării Naționale.  

Fostul inspector școlar general mai spune că ”există o bulibășeală totală” în sistemul de învățământ din România, în acest moment, profesorii încearcă să-i ajute pe copii dar sunt foarte mulți cei care  nu au acces la un calculator.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here