Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iriza: Văcaru, copilul străzii! Văcaru: Am fost PREMIANT!

Iriza se dezlănțuie la adresa lui Văcaru. ”Este un copil al străzii! Nu știe să facă politica județului Gorj, s-a trezit deputat!” acuză senatorul PSD.

Scarlat Iriza s-a supărat după ce deputatul Alin Văcaru a afirmat că, în ziua moțiunii de cenzură, l-a găsit la grupul Pro România, sugerând c-ar fi încercat o negociere pentru un vot împotriva guvernului Dăncilă. În replică, Iriza pune tunurile pe Văcaru.

Cât despre prezența sa la grupul Pro România, Iriza spune că a mers, în ziua moțiunii de cenzură, la toate grupurile parlamentare, ”pentru a le lua pulsul”.

Deputatul Alin Văcaru susține, însă, că la grupul Pro România, Scarlat Iriza ar fi afirmat că VA VOTA moțiunea împotriva guvernului Dăncilă.

Viorel Caragea reacționează pe tema scandalului Iriza –Văcaru. Îi dă dreptate senatorului PSD. Pe de altă parte, fostul comandant al IPJ Gorj, continuă să afirme că lideri marcanți din organizația PSD ar munci, în această perioadă, pentru Pro România, mai exact ar căuta candidați pentru localele de anul viitor.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here