Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iriza ridică în slăvi TANDEMUL. Noi reproșuri la adresa lui Cârciumaru

”Călinoiu și Cârciumaru n-au făcut în 18 ani pentru Gorj, cât au făcut Weber și Cosmin Popescu în 2 ani!”. Scarlat Iriza continuă să-l atace pe Florin Cârciumaru. Cei doi senatori PSD Gorj par a fi la cuțite din cauza candidaturii de anul viitor. Iriza dă asigurări, însă, că nu mai este interesat de un post de parlamentar. În focul declarațiilor intră și deputatul Elvira Șarapatin care consideră că s-a greșit prin reprimirea lui Scarlat Iriza în PSD.

Războiul dintre senatorii PSD continuă. Scarlat Iriza acuză că foștii șefi ai organizației, Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu ”și-au bătut joc de Gorj vreme de 18 ani”. Senatorul ridică în slăvit tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu, despre care spune că a adus o mulțime de bani în Gorj, în ultimii doi ani.  

Până acum câteva săptămâni, Iriza părea să se înțeleagă bine cu Florin Cârciumaru. Relația s-ar fi stricat, în opinia sa, din cauza listelor ce vor fi făcute pentru parlamentarele de anul viitor.

Iriza dă asigurări că NU își mai dorește un mandat de parlamentar.

Scarlat Iriza și-a deranjat colegii din partid prin îndemnul de a fi votat guvernul Orban, în condițiile în care Viorica Dăncilă a anunțat că parlamentarii PSD nu vor fi în sală. Deputatul Elvira Șarapatin zice că Iriza ar trebui să fie loial, mai ales că a fost reprimit în partid, în ciuda periplului făcut pe la alte formațiuni politice.

Primarul Ion Bârcă a mai comentat pe seama tentativei de puci din cadrul PSD Gorj. Primarul din Turburea este sigur că Mihai Weber și Cosmin Popescu au susținerea tuturor primarilor și președinților de organizații, fiind imposibil de debarcat în acest moment.

Viorel Caragea a fost cel care a dezvăluit tentativa de puci din PSD Gorj. Spune însă că inclusiv Scarlat Iriza ar fi participat la el, în primă fază.

Caragea susține c-ar fi agitație mare și-n PNL Gorj, după ce s-a zvonit că Scarlat Iriza ar fi bătut palma cu Ludovic Orban și-ar urma să treacă în tabăra liberală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here