Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Iriza, REVOLTAT după ce Iohannis a retrimis în parlament legea Elvirei Șarapatin

Senatorul PSD Scarlat Iriza, foarte revoltat după ce președintele Klaus Iohannis a trimis înapoi în parlament legea colegei de partid, Elvira Șarapatin, referitoare la hidrocentralele de pe Jiu. ”Acest trădător de țară a dat-o înapoi la parlament! Este strigător la cer!” răbufnește parlamentarul de Gorj.

Printr-un amplu comunicat de presă, Iohannis le cere parlamentarilor să reexamineze actul normativ astfel încât să fie respectată legislația internațională la care România a aderat și care vizează protecția mediului.

Legea lui Șarapatin declara șantierele hidrotehnice ”obiective de interes național major” și ar fi fost ușurată exproprierea pentru cauze de utilitate publică. În acest fel, hidrocentralele din Defileul Jiului ar fi putut fi finalizate, în condițiile în care lucrările sunt realizate în proporție de peste 90%.

Scarlat Iriza pune, din nou, tunurile și pe senatorul USR Mihai Goțiu și ”gașca de la Cluj”.

Liderul USR Gorj, Radu Miruță, spune însă că ar trebui trași la răspundere cei care au decis deschiderea șantierelor din Parcul Național Defileul Jiului, arie protejată. USR de altfel, a salutat public, decizia preşedintelui Iohannis de a retrimite în parlament legea Elvirei Șarapatin, motivând că modul în care a fost redactată deschide calea distrugerilor pe multe alte râuri din România.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here