Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iriza provoacă SCANDAL MONSTRU în PSD Gorj! ”Călinoiu lucrează SUBTERAN împotriva lui Weber, dirijat de Cârciumaru”

Scandal monstru în PSD Gorj, după ce Scarlat Iriza și-a îndemnat colegii să voteze guvernul Orban, deși Dăncilă a anunțat că parlamentarii PSD NU se vor afla în sală, la ședința de învestire. ”Nu pot fi o oaie în turma de oi!” spune Iriza, justificându-și dorința de a gira guvernul PNL prin grija față de soarta Complexului Energetic Oltenia, deși în presa locală, s-a speculat că adevăratul său interes este acela de a pune mâna pe un post în conducerea ANRE. Senatorul lansează un atac dur și surprinzător la adresa propriilor colegi: acuză că Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu ar coordona puciul de debarcare a lui Mihai Weber din fruntea organizației.

Într-o declarație politică, susținută luni în ședința Birourilor Permanente reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, senatorul PSD Gorj, Scarlat Iriza, le-a cerut parlamentarilor ”să dea dovadă de responsabilitate și să voteze noul guvern”. ”CE Oltenia este doar una dintre companiile de stat pe care faptul că nu avem guvern și nu se iau decizii le împinge spre buza prăpastiei”, a atras atenția senatorul.

Iriza crede că instalarea noului guvern PNL este ”singura șansă a PSD de a crește, din nou, în sondaje”.

Luni, și ”baronul de la Olt”, Paul Stănescu, a susținut că Guvernul Orban trebuie învestit. Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a reacționat precizând că dacă Stănescu va participa la votul de învestire din Parlament, va fi exclus din partid. Scarlat Iriza nu este deloc îngrijorat de varianta c-ar putea fi dat afară din PSD.

Iriza lansează un atac dur la adresa a doi dintre vicepreședinții PSD Gorj, Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu, pe care-i acuză că ”lucrează în subteran” pentru debarcarea lui Mihai Weber.  

Senatorul Iriza dă asigurări că votează guvernul Orban doar pentru a salva Complexul Energetic Oltenia, nu pentru avantaje personale.  

Ion Călinoiu reacționează dur la acuzațiile lui Scarlat Iriza.

”Nu e om de echipă, bate din colț în colț ca să-și găsească loc la liberali! Oamenii să știe că atunci când au de votat un Iriza trebuie să fugă de el ca de Satana!” spune vicepreședintele PSD.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, este convins că liberalii au făcut promisiuni în dreapta și-n stânga din dorința de a-și trece cabinetul.

”Cei mai slabi de înger au cedat, dar s-au trezit că locul promis era ocupat de 5-6 persoane. Eu cred că nici Iriza, nici alte persoane nu pot merge după iluzii” declară deputatul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here