LIFE

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn

Pare greu de crezut, dar omul a cărui avere era estimată, în urmă cu 7 ani, la 70 de milioane de euro, se pare că în prezent ar fi falit, relatează click.ro. Surse din preajma omului de afaceri susţin că acesta şi-ar fi schimbat radical stilul de viaţă: a renunţat la maşinile de lux, la cheltuielile exorbitante, dar şi la „palatul” de la Izvorani. De câteva luni, Iri s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament cu două camere. Acesta ar fi şi motivul pentru care a acceptat ca Irina să meargă în America, la mama ei.

În 2007 era unul dintre miliardarii României, râvniţi de multe domnişoare. Conducea noul model de Rolls Royce Phantom EWB personalizat (n.r.: becuri în formă de stele pe tavan, perdele electrice, geam mobil care separă pasagerii de şofer, etc) în valoare de 600.000 de euro, dar şi un Bentley de 220.000 de euro, deţinea mai multe imobile în Bucureşti, terenuri la Ciolpani şi un adevărat palat la Izvorani. Controversatul om de afaceri care a învârtit pe degete cele mai frumoase femei ar fi ajuns acum să locuiască cu chirie.

Pare incredibil, însă surse din preajma lui Columbeanu spun că în toamna trecută, el s-ar fi decis să se mute într-un apartament cu două camere, într-un cartier de pe lângă Bucureşti şi că ar conduce un Opel la mâna a doua. Deseori a fost văzut prin complex, la plimbare sau la cumpărături, însă culmea e că ar fi rămas în urmă şi cu plata la chirie.

”Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate, nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit pentru Click! o persoană care locuieşte în acelaşi cartier.

Se pare că acesta ar fi şi motivul pentru care Irinel a făcut pace cu Monica Gabor şi a decis ca unica lor fiică, Irinuca, să meargă în America, întrucât nu mai putea să achite taxele şcolare şi nici nu îşi mai permitea alte cheltuieli de întreţinere.

”Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus aceleaşi surse pentru Click!

Dacă unele bunuri le-a putut vinde, spre exemplu maşinile, pe altele nu le-a putut salva şi asta din cauza datoriilor şi a executării silite. Firma cu betoanele l-a dus la ”pierzanie”. S-a împrumutat la bancă, dar nu a mai achitat creditul de 7 milioane de euro, aşa că i s-a pus sechestru pe cele 56 de terenuri. Columbeanu a ajuns la fundul sacului. A încercat cu sculptura lui Sabin Bălaşa, „Echilibru”, dar fără succes! După moartea tatălui său, celebrul om de afaceri a devenit şi mai închis în el, iar problemele financiare l-au doborât. Contactat telefonic, Irinel Columbeanu a fost foarte „sărac” în declaraţii: ”Nu este adevărat. Nu vreau să dau detalii despre viaţa mea personală”, s-a mulţumit el să spună.

Irinel Columbeanu a apărut în revista ”Forbes” cu o avere de 70 de milioane de euro, însă, după cum a notat chiar respectiva publicaţie, adevăratul afacerist al familiei a fost tatăl acestuia, Ion Columbeanu, fost director în cadrul Secretariatului General al Guvernului încă de pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, între anii 1953 şi 1998. Numele lui Columbeanu se leagă doar de o singură firmă profitabilă – Alcatel Lucent. Omul de afaceri a fost grav lovit de criza de acum câţiva ani şi a ajuns să îşi vadă multe din proprietăţi trecute ca şi garanţie a băncii de unde a luat împrumut. După ce a luat un credit de 5,1 milioane de euro, pentru afacerea cu columbenit, materialul de construcţii pe care el l-a inventat, afacere care a eşuat. Columbeanu a pierdut astfel 56 de terenuri în Ciolpani, zona în care şi-a construit impresionanta vila de lângă Lacul Snagov.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here