Muzicale

Irina Rimes x Jah Khalib – Навсегда

Irina Rimes și-a bucurat fanii cu o lansare în limba rusă. „Навсегда” marchează, de asemenea, și colaborarea cu rapperul Jah Khalib.

Versurile melodiei au fost scrise de cei doi artiști alături de DARA, iar la partea instrumentală a colaborat și Alex Cotoi. „Навсегда / Pentru totdeauna” este o piesă ce vorbește despre o poveste de dragoste încheiată, de la care ne luăm rămas bun „pentru totdeauna”.

"Nu știu cât o sa înțelegeți din ce zic, mă refer la cei care nu vorbesc limba rusă, dar cu siguranță o să simțiți ceva când o să ascultați piesa asta. E o piesă care-și face singură drum. Singură și-a făcut drum de la Dara până la mine, apoi a trecut pe la Alex Cotoi și după ce am ambalat-o frumos și i-am pus fundiță, și-a croit drum către Jah Khalib. De la noi urmează să-și ia zborul către voi. Sper sa aibă un drum cât mai lung", a scris Irina Rimes pe contul său de Instagram.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, „Visele”, a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale.

Comment here