LIFE

Irina Rimes se recuperează în familie, după operaţia din noaptea de Revelion. A sărbătorit Crăciunul pe rit vechi

Irina Rimes a tras o sperietură zdravănă după ce, în Ajunul Anului Nou, a ajuns la spital cu hemoragie internă şi a fost dusă de urgenţă în sala de operaţii. Acum, cântăreaţa se recuperează, acasă, în Republica Moldova şi cum este o perioadă de linişte în lumea artiştilor, antrenoarea de la “Vocea României” profită să petreacă mai mult timp în familie. Solista, originară de peste Prut, a sărbătorit marţi (7 ianuarie) Crăciunul pe rit vechi.

Irina Rimes (28 de ani) se recuperează după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o chiar în noaptea de Revelion. Artista şi-a îngrijorat familia şi fanii când a anunţat că şi-a anulat comcertul de la Iaşi din motive de sănătate. Şi problemele ei nu au fost simple deloc, căci medicii au internat-o imediat şi au supus-o unei operaţii, efectuată de chirurgii ginecologi de la Spitalul Elias.

„Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulțumesc pentru gândurile frumoase și susținere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut fi prezentă la concertul din Iași”, declara Irina, pentru Pro Tv, la scurt timp după ce a ieşit din operaţie.

Marţi, însă, artista le-a transmis fanilor de pe reţelele sociale că se simte mult mai bine, ba chiar cu chef de petrecere. Artista sărbătoreşte, în fiecare an, pe 7 ianuarie, Crăciunul pe rit vechi, aşa că acum se bucură de colinde şi de preparatele tradiţionale gătite cu dragoste de mama ei.

Firma de impresariat și producție (Global Records) care se ocupă de cariera artistei a trimis un comunicat de presă oficial în acest sens: „Perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete. Artista este internată în spital din cauza unei probleme grave de sănătate și necesită recuperare medicală de urgență”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here