LIFE

Irina Rimes, mesaj pentru medicii ginecologi care au salvat-o. Artista recunoaște că a avut un an de coșmar

Irina Rimes este în perioada de recuperare postoperatorie, după ce a fost dusă de urgență la spital și operată chiar în seara de 31 decembrie, cu puțin timp înainte de Revelion.

Deși artista nu a dorit să dezvăluie cu exactitate motivele pentru care a avut nevoie de respectiva intervenție chirurgicală, la mijloc fiind vorba și de o hemoragie internă, se pare că, până la urmă, aceasta le-a împărtășit urmăritorilor ei virtuali o parte din experiența neplăcută prin care tocmai a trecut la început de an.

Irina a explicat că 2019 a fost un an extrem de greu pentru ea, din mai multe puncte de vedere și, deși a decis să țină diagnosticul pentru sine, artista a oferit totuși un indiciu în legătură cu problema pe care a înfruntat-o, publicând o imagine ce duce cu gândul la faptul că ar fi avut probleme ginecologice.

În același timp, medicii care i-au salvat viața și cărora le-a mulțumit și personal, dar și pe Internet, sunt renumiți în secția de obstetrică-ginecologie. Alexandru Filipescu este conferențiar universitar și medic primar obstetrică-ginecologie, școlit în țară și în străinătate. Acesta lucrează la Spitalul Elias încă din 2004, în timp ce Raluca-Cornelia Uzum este cercetător științific și medic primar obstetrică-ginecologie. Cei doi au făcut parte din echipa salvatoare care i-a dat Irinei Rime șansa de a lăsa în urmă greutățile lui 2019 și de a privi cu optimism spre 2020.

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A două zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simțit că nouă. Umflată la față, vânata pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i băi. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre “ce m-a învățat 2019”. Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele , sau de ce a trebuit să îndur atâtea că să învăț ceva. Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas.

Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciuda pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc că a trecut și zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice! Mulțumesc dr Alexandru Filipescu și dr Raluca Uzum de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun. Sper că 2020 să fie anul în care va voi răsplăti pentru grijă și bunătatea voastră. La mulți ani!”, a fost mesajul Irinei Rimes, publicat în mediul online.

Irina a publicat în mediul online câteva filmulețe în care arată că este extrem de bine îngrijită, lângă ea în camera de spital fiind mama și fratele artistei, precum și câțiva prieteni apropiați. Prin intermediul acestor video-uri, cântăreața le-a transmis urmăritorilor ei din mediul virtual și primul mesaj după ce și-a revenit din operație.

Mama Irinei, Valentina Rîmeș, este cea care i-a fost cântăreței alături și pe platourile de filmare de la „Vocea României”, emisiune unde tânăra a devenit de curând unul dintre cei patru jurați. Și, exact așa cum se spune, „la bine și la greu”, probabil că Irina nu va scăpa așa ușor de prezența mamei nici acum, când are cel mai mult nevoie de ea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here