Muzicale

Irina Rimes – Ce se întâmplă, doctore?

Irina Rimes a lansat cea mai jucăuşă piesă a toamnei “Ce se întâmplă, doctore?”. Artista îşi respectă promisiunea de a lansa melodii mai vesele după tristul album “Cosmos”. Acest single tocmai a primit un videoclip care o face pe Irina să pară o păpuşă rătăcită la o centrală nucleară abandonată.

Acest track vine după “În Palme”, o melodie ceva mai serioasă, în care Irina a cântat despre rămăşiţele unei relaţii intense.

La final de august, Irina a cântat la Cerbul de Aur, unul dintre visele sale încă din copilărie. Pe parcursul verii artista a lansat melodia “24:00”, fix de ziua sa, dar şi colaborări cu DJ-ul turc Mahmut Orhan. E vorba despre piesele “Hero” şi “Schhh”, senzuale şi pline de influenţe orientale.

“Ce se întâmplă, doctore?” are o mare doză de auto ironie, în abordarea poveştilor de dragoste trăite de artistă. Irina vede noul single astfel: “Ce se întâmpla, doctore?” e o piesă veselă , un fel de caricatură a ceea ce scriu eu de obicei. Drama poate fi descrisă în multiple feluri, uneori se mai simte și așa, mai jucăuș, mai ridicol. Drama nu poate fi tristă tot timpul, așa cum nu sunt nici eu”.

Melodia a fost compusă de către Irina Rimes şi Alex Cotoi, pe un text de Irina Rimes. Alex Cotoi s-a ocupat şi de producţia muzicală. Irina Rimes va fi prezentă pe data de 12 octombrie la prima ediție “The Artist Awards” – premii muzicale și de online la care vor fi celebrați cei mai relevanți artiști și creatori de conținut, eveniment ce va avea loc în Piața Mihai Viteazu din Craiova.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here