Muzicale

Irina Rimes – Băiatul Meu Frumos

Irina Rimes lansează un video cu cadre surprinse în turneu, pentru piesa ”Băiatul Meu Frumos”.

Piesa „Băiatul meu frumos” a fost compusă de Irina Rimes – text și linie melodică, Damian Rusu semnează producția, iar Andi Bănică este backing vocal.

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei „Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine. „Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și în jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau sa simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”, a declarat Irina Rimes.

Anterior acestei piese, Irina Rimes a lansat videoclipul „3 Inimi”, pentru o melodie înregistrată în colaborare cu Carla`s Dreams.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here