LIFE

Irina Loghin, soțul, fiul și nora, confirmați pozitiv cu Covid-19

Veste șocantă pentru iubitorii de muzică populară, după ce Irina Loghin a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19. Artista a fost internată la “Matei Balș”, alături de soț, fiu și nora acesteia, relatează click.ro.

Irina Loghin (81 de ani) era deja internată la „Matei Balș”, după ce soțul său, Ion Cernea şi fiul lor, Ciprian Cernea, împreună cu soția acestuia, au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Confirmarea că este infectată a venit ulterior primului test, care a ieșit negativ, potrivit realitatea.net. Vedeta spune că nu are simptome, însă cel de-al doilea test a ieșit pozitiv, iar acum se află înternată alături de soț, fiu și noră în unitatea spitalicească de la Matei Balș.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mâncare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spitalul care trebuie. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului “, a declarat Irina Loghin, la un post TV, după ce primul test i-a ieșit negativ, sperând ca și cel de-al doilea să aibă același rezultat. Iată, însă. că nu a fost așa.

Într-o lume nebună, în care vedetele divorţează pe bandă rulantă, solista de muzică populară Irina Loghin şi Ion Cernea (84 de ani), fost campion la lupte greco-romane, sunt un exemplu de familie-model. Sunt de peste 40 de ani împreună, şi-au crescut frumos copiii, pe Ciprian şi pe Irinuca.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here