LIFE

Ipoteză șoc despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „Sunt ceva elemente care duc către un omor”

Ipoteză șocantă după moartea lui Răzvan Ciobanu. Viteza cu care se deplasa, precum și poziția nefirească a cadavrului, au ridicat niște semne de întrebare care lansează o nouă ipoteză: cea a unei crime.

Marian Burlacu, vicepreședinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, a explicat că există niște indicii care duc către un omor.

„Răzvan Ciobanu a murit într-o situație critică. Sunt ceva elemente care duc către un omor. Și aici mă refer la faptul că a mers pe o distanță destul de mare, de 850 de metri în linia dreaptă, ori un conducător auto aflat sub influența alcoolului sau a drogului sau oboseală, consider că nu putea să meargă atâta timp cu asemenea probleme. Din păcate, și poziția cadavrului e foarte dificilă ca și aspect pentru că în marea majoritate a accidentelor, cadavrul se poziționa în fața autoturismului, nu în spate sau în lateral. Aici este puțină interpretare pentru că, deși nu a avut centura de siguranță, l-ar fi aruncat în fața mașinii.

Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar că sunt imagini și indicii către un omor. Un element e faptul că a mers pe o distanță de 850 de metri fără să devieze. Al doilea, faptul că acel cadavru a fost poziționat undeva în stânga și în spatele autoturismului. Ar fi trebuit să fie poziționat în față la impactul cu copacii. Acel volan a fost blocat să meargă pe direcția înainte. Nu iau în calcul faptul că mașina putea să fie pe pilot automat”, a spus Burlacu, potrivit Antena 3.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here