Minerit și EnergieStirile Zilei

Iordache și Vîlceanu întâlnire cu liderii sindicali din CE Oltenia. Ce au discutat

Informații despre o întâlnire politică între liderii PNL, Ion Iordache și Dan Vîlceanu, și sindicaliștii din minerit și energie, care ar fi fost intermediată de managerul CE Oltenia, Daniel Burlan, au apărut în presa locală.

Discuțiile ar fi vizat alegerile parlamentare, la care Vîlceanu și Iordache sunt vârfuri de lance. Liderii altor partide critică întâlnirea între șefii PNL și liderii sindicali din CEO.    

Adrian Tudor, președintele verzilor, crede că liberalii încearcă să pună presiune asupra sindicaliștilor pentru a obține voturi din minerit și energie.  

Radu Miruță, copreședintele USR-PLUS Gorj, a comentat că ar fi o bătaie de joc dacă informațiile apărute în presă ar fi adevărate, iar sindicatele din CEO ar fi folosite ca masă de manevră.

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, crede că PNL va pierde dacă se va folosi de liderii sindicali, așa cum acordarea unor clase salariale nu i-a ajutat pe liberali să câștige anumite primării din județ. Din contră, au pierdut Motrul.  

Ion Iordache, candidatul PNL Gorj la Senat, confirmă întâlnirea cu liderii sindicali din CE Oltenia dar spune că au fost discuții pentru conturarea programului electoral pe care vrea să-l prezinte gorjenilor.  

Comment here