Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache și Văcaru, țintele USR-PLUS

Pe final de campanie electorală se-ncinge lupta între candidați. Radu Miruță și Corneliu Răducan Morega, de la USR-PLUS, au pus tunurile pe contracandidații de la PNL și Pro România pe paginile de socializare.

Răducan l-a numit pe Ion Iordache baron, a amintit de averea liberalului dar și de dosarul Ydail, care a fost între timp clasat. În plus, candidatul USR-PLUS la Senat a postat un tabel comparativ privind activitatea sa și a fostului primar de la Turceni.

Răducan Morega acuză că Ion Iordache ar fi organizat întâlniri cu șefi din minerit, în perspectiva alegerilor de duminică.

În replică, Ion Iordache spune că atacurile celor de la Uniunea Salvați România arată clar că sunt aliați cu PSD, iar asta nu le va aduce mandate parlamentare în urma alegerilor de duminică.

Iordache îi acuză pe cei de la USR-PLUS și de faptul că propagă informații false în spațiul public.

Deputatul Alin Văcaru, candidat Pro România pentru un nou mandat, a fost la rându-i ținta contracandidatului de la USR, Radu Miruță, care a amintit că Văcaru a lucrat într-o sală de jocuri și a obținut, de-a lungul anilor, funcții de la partid.  

Comment here