Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache și-a prezentat proiectul ”Forța Dreptei- Forța Gorjului”. L-a semnat și Orban

Senatorul Ion Iordache a prezentat, luni, într-o conferință de presă, proiectul ”Forța Dreptei- Forța Gorjului”, semnat și de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Întrucât consideră județul ”calamitat economic și social de decarbonare” parlamentarul a gândit un program pentru perioada de tranziție energetică- în care vor dispărea mii de locuri de muncă din minerit și energie- și le-a cerut oamenilor de bine din județ să i se alăture.

Faptul că Ludovic Orban, liderul partidului de la guvernare, își asumă un program pentru Gorj este o premieră în politica din România, a comentat Ion Iordache. Programul i-a fost prezentat și premierului Florin Cîțu.

Ion Iordache are de gând să organizeze întâlniri cu factorii de decizie din județ, pentru a aduce îmbunătățiri proiectului pentru Gorj pe care l-a gândit.

Programul realizat de senatorul Iordache are 11 puncte. Unul dintre cele mai importante se referă la necesitatea lansării unui program guvernamental de finanțare a investițiilor special pentru județele afectate de procesul de decarbonare.

Comment here