Minerit și EnergieStirile Zilei

Iordache: S-au obișnuit ca CEO să fie doar vaca de muls

Senatorul liberal Ion Iordache i-a criticat, într-o scrisoare trimisă ministrului Energiei, Virgil Popescu, pe directorii Constantin Bălășoiu, Lăcrămioara Diaconu Pințea și pe șefii de la Mehedinți, numiți în conducerea Complexului Energetic Oltenia, acuzându-i c-au dus compania pe buza prăpastiei.  

Iordache explică, într-un interviu pentru Radio Infinit, că a decis să vină cu această scrisoare deschisă pentru ca toată lumea să înțeleagă că CEO nu mai poate fi doar vacă de muls.

Iordache observă că nu există transparență la Complexul Energetic Oltenia. Până și memorandumul cu pachetele sociale pentru minerii ce urmează să fie disponibilizați, este ținut secret.

Senatorul PNL Gorj mai spune că n-a reușit să poate o discuție față în față cu ministrul liberal al Energiei, Virgil Popescu.  

Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, care protestează la Târgu-Jiu pentru reducerea vârstei de pensionare, crede că angajații care vor părăsi Complexul Energetic Oltenia în acest an vor primi sume mici, care nu le vor putea asigura traiul.  

Comment here