Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache revine în tabăra liberală. ”Majoritatea motivelor care au dus la plecarea mea din PNL au fost îndepărtate”

Senatorul Ion Iordache a anunțat, luni, că revine în Partidul Național Liberal după ce, la sfârșitul anului trecut, a părăsit formațiunea politică, nemulțumit fiind de conducerea de la vremea respectivă, formată în jurul fostului premier Florin Cîțu.

Iordache a ales, atunci, să-l urmeze pe Ludovic Orban, la noul partid Forța Dreptei. Surpriza a apărut în urmă cu câteva luni, când parlamentarul a fost invitat la discuții cu premierul Nicolae Ciucă, pe marginea unei noi conduceri la PNL Gorj. După instalarea lui Gigel Știrbu ca președinte interimar al organizației și a Cristinei Cilibiu ca prefect de Gorj, au circulat informații că Ion Iordache va prelua șefia organizației.

„Am decis să revin în PNL. Decizia anunțată, astăzi, vine după o largă consultare a oamenilor care m-au sprijinit, primari, colaboratori, membri ai echipei, toți sperând la un liberalism mai curat și mai orientat către cetățenii județului Gorj. Consider că majoritatea motivelor care au dus la plecarea mea din PNL au fost îndepărtate și că actuala conducere este mult mai receptivă la problemele din teritoriu semnalate de membrii partidului. Mai mult, astăzi, Biroul Politic Național al PNL a decis să numească o nouă echipă de conducere la filiala Gorj, demonstrând că-și dorește alegeri interne corecte, care să ducă la o organizație puternică, gata de orice luptă la alegerile care vin. Cu toate greșelile din ultimul an, PNL rămâne simbolul luptei pentru o Românie mai performantă în care oamenii să se poată susține prin propria muncă, nu prin pomeni primite în preajma campaniilor electorale. Cu acest obiectiv în suflet, îmi continui activitatea în Senatul României, în grupul PNL, fiind convins că voi putea apăra mai eficient prioritățile de dezvoltare a județului Gorj din această poziție”, a declarat Ion Iordache.

Comment here