Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache: Rămân un om de dreapta. Parlamentarii PNL și PSD nu vor mai putea găsi scuze

Senatorul Ion Iordache a demisionat din Partidul Național Liberal, iar, deocamdată, rămâne independent politic. Nu exclude, însă, trecerea la partidul lui Orban și construcția unei noi filiale în Gorj.

”Demisia mea vine după consultări cu gorjenii care, ca și mine, sunt revoltați de comportamentul iresponsabil și de dezastrul produs în țară în ultimele luni. Ați destabilizat țara doar să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres. Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare. Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante” a explicat Iordache demisia din PNL.

Și alți 16 parlamentari și-au anunțat plecarea din acest partid.

Iordache spune că va susține proiectele bune pentru Gorj, indiferent că vor veni de la PNL sau PSD și va monitoriza activitatea celorlalți parlamentari ai județului.

Foarte probabil, Ion Iordache va construi noul partid al lui Ludovic Orban, la Gorj.  

Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, spune că plecarea celor 17 parlamentari din partid a fost o mișcare anticipată și asumată, în condițiile în care, în ultima perioadă, s-au dezafiliat de la grupurile parlamentare.

Comment here