Minerit și EnergieStirile Zilei

Iordache, pentru aplicarea Legii nr.197/2021. ”Oamenii care se pensionează pot lucra, în continuare, în CE Oltenia”

Revenit în Partidul Național Liberal, senatorul Ion Iordache dă asigurări că se va bate pentru Gorj și Complexul Energetic Oltenia și că va susține, în continuare, aplicarea Legii nr.197/2021, de reducere cu 13 ani a vârstei  de pensionare în minerit și energie.

Iordache vrea ca vocea sa să fie auzită la nivel guvernamental și să aibă o colaborare strânsă și cu celelalte partide, pentru binele județului.

Ion Iordache a susținut, de-a lungul timpului, aplicarea Legii nr.197/2021, așteptată de mii de salariați ai Complexului Energetic Oltenia, care se tem de o închidere bruscă a companiei și de concedieri.

Acum, senatorul spune că nu și-a schimbat opiniile și că personalul care s-ar putea pensiona, dacă se aplică această lege, poate fi convins să lucreze în continuare în companie, cumulând pensia cu salariul.

Daniel Burlan și Cosmin Trufelea, directorii Complexului Energetic Oltenia respectiv al Carierei Roșia, au fost incluși în noul Birou Permanent Județean al PNL Gorj. Ion Iordache spune că își dorește în conducerea partidului oameni asumați.

Comment here