Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache: Mă bucur să văd că sindicaliștii au înțeles că Boza i-a păcălit

Ion Iordache crede că Sorin Boza „încearcă să-și salveze pielea”, de aceea a declarat, la un post local de televiziune, că ”CE Oltenia are, astăzi, o situație financiară bună”.

”Nu suntem în situația aia, în care toți plângeau, că ne apropiem de insolvență(…). Complexul are astăzi o situație financiară corectă, o situație financiară bună. Ne plătim datoriile la zi”, a susținut managerul CEO în emisiune, precizând și faptul că s-ar fi înregistrat profit pe primul trimestru din 2019.

Președintele ALDE Gorj este mulțumit, însă, că liderii sindicali au reacționat, în ultimele zile, solicitând să fie făcută publică situația financiară reală a companiei care a raportat, pe anul trecut, o pierdere de peste 1 miliard de lei.

Printr-un comunicat de presă, ALDE Gorj a anunțat, miercuri, că va vota, la Camera Deputaților, proiectul PSD de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie, deși premierul Viorica Dăncilă a transmis că nu este de acord cu actul normativ.

Ion Iordache a purtat o discuție pe această temă cu fostul ministru Varujan Vosganian, liderul grupului ALDE din Camera Deputaților.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here