Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache, în tabăra PSD. Bârcă: Mă certam cu el de necaz că e la alt partid!

Au dat uitării certurile de anul trecut! Ion Iordache s-a alăturat taberei PSD și anunță că va sprijini acest partid la alegerile locale din luna iunie. Fostul primar, care anul trecut era șef la ALDE și cel mai dur critic al social-democraților, a fost anunțat, joi seară, drept coordonator de campanie al PSD, pe zona Turceni. Decizia lui Mihai Weber de a-l aduce pe Iordache în echipa PSD este salutată de primari, inclusiv de Ion Bârcă.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, și-a informat colegii, în ședința BPJ de joi seară, că Ion Iordache va coordona Turceniul și localitățile din jur, la alegerile locale din iunie. Cristina Cilibiu, primarul din Turceni, a fost instalată la șefia organizației locale de partid.  

Ion Iordache ataca dur PSD, anul trecut, pe când era lider ALDE Gorj. Scandalul era cât casa, pentru că PSD îl susținea pe fostul manager al CE Oltenia, Sorinel Boza, iar Iordache îl voia demis. Acum, Iordache spune că a decis să sprijine PSD de dragul oamenilor cu care a lucrat la ALDE și care se vor regăsi pe diferite liste, la alegerile locale din iunie.

Iordache susține că nu a discutat pentru un loc pe vreuna dintre listele PSD, pentru locale sau parlamentare.

Ion Bârcă a avut unele dintre cele mai mari scandaluri cu Ion Iordache, în 2019. Acum, edilul din Turburea salută sosirea fostului primar din Turceni în tabăra PSD. Bârcă spune că-l critica pe Iordache de ciudă că era la ALDE.  

Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivilești, spune că Mihai Weber a luat  una dintre cele mai bune decizii prin aducerea lui Ion Iordache alături de tabăra PSD.

Florinel Țuilă, primarul din Cătunele, îi vede lui Ion Iordache un loc pe lista de la parlamentare. S-a încercat o astfel de susținere și-n 2016, dar nu a fost agreată în PSD Gorj.  

Viorel Caragea, președintele PER Gorj, comentează că PSD s-a întărit financiar, atrăgându-și un sponsor prin racolarea lui Ion Iordache, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din județ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here