Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache: Este un semn bun pentru Târgu-Jiu

”Este un semn bun pentru Târgu-Jiu. Am depășit orgolii și am trecut la treabă” spune Ion Iordache după ce, săptămâna trecută, primarul Marcel Romanescu a declarat, public, că-l vede deja drept marele câștigător al alegerilor parlamentare de duminică, 6 decembrie.

Relația dintre Iordache și Romanescu a fost una tensionată, anul trecut, când fostul primar din Turceni conducea organizația ALDE Gorj. Situația s-a schimbat odată ce Ion Iordache a trecut la PNL și a fost desemnat candidat al partidului la Senat. Faptul că primarul Târgu-Jiului îl susține este un semn bun pentru oraș, consideră Ion Iordache, care promite sprijin pentru marile investiții din municipiu.

”Vrem ca, din prima zi de mandat, să trecem la treabă pentru oraș. Nu trebuie ca, după alegeri, să mai pierdem timp” spune Iordache.

Social-democrații au pus tunurile pe liberali, în ultimele zile, acuzându-i că nu-și respectă promisiunile făcute în campania electorală pentru alegerile locale. Lucrările la centura Târgu-Jiului și podul de la Lainici n-au început și nici termenul de atribuire a licitației, pentru drumul expres Craiova-Târgu-Jiu, n-a fost respectat. Ion Iordache zice că toate sunt lucruri pe care PSD putea să le facă, în cei 8 ani cât a guvernat țara.  

Comment here