Stirile ZileiTurceni

Iordache, după demisia lui Cilibiu: Sper să revină

Decizie surprinzătoare a primarului orașului Turceni, Cristina Cilibiu. După un mandat și jumătate în fruntea localității și-a anunțat demisia, motivând gestul prin faptul că a venit timpul să aleagă liniștea, sănătatea și familia ca priorități în viață.

Senatorul Ion Iordache, liderul Forța Dreptei Gorj, fost primar al orașului, spune că este un moment greu pentru comunitate dar că respectă decizia Cristinei Cilibiu.

”A făcut lucruri bune în acest mandat și jumătate, sperăm să revină la decizia luată.  Știu că fluctua între a lua această decizie și a rămâne, am sperat să treacă peste acest moment” spune Iordache.

Și deputatul Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, a fost surprins de anunțul primăriței Cilibiu. Este cel de-al doilea primar liberal care renunță la funcție, în acest mandat, după Mihai Vochița de la Logrești.  

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, a confirmat demisia Cristinei Cilibiu, începând cu data de 10 august, și a anunțat că viceprimarul liberal Nicușor Mărgineanu va prelua atribuțiile de primar la Turceni.

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here