Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache, discuții cu primarii despre noul partid. Grivei: Îmi pare rău c-a ajuns în PNL

Este scandal monstru în Partidul Național Liberal Gorj, după ce senatorul Ion Iordache ar fi organizat o întâlnire cu primarii pe tema unui eventual partid pe care ar putea să-l facă Ludovic Orban. ”Dacă n-aș fi fost afectat de COVID, acest individ nu ar fi fost pe listele PNL” răbufnește vicepreședintele Gheorghe Grivei.

Informația că Iordache a purtat discuții cu primarii, și nu doar cu cei de la PNL, ne-a fost confirmată de Sorin Bucurescu.

”Cine crede că Ion Iordache stă liniștit și nu discută cu primarii se înșală” spune edilul PSD de la Slivilești.

Ion Iordache confirmă că a purtat discuții pe tema noului partid al lui Orban, deși nu se știe dacă se va ajunge la ruperea PNL. Totul depinde de negocierile care se vor purta, zilele acestea, la București.   

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, acuză că Ion Iordache și Gabriela Târsu au venit în partid doar ca să-l destabilizeze. În plus, spune că dacă n-ar fi fost bolnav, toamna trecută, Iordache n-ar fi fost candidat la Senat.

Grivei îi felicită pe primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, și pe fostul candidat la președinția Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu, care au avut, în trecut, poziții critice la adresa lui Ion Iordache.

Gheorghe Grivei nu crede că primarii care au participat la discuțiile cu senatorul Iordache au intenția de a părăsi partidul.

În replică, senatorul Ion Iordache spune că deputatul Dan Vîlceanu s-ar aflat în spatele declarațiilor lui Gheorghe Grivei.

Comments (3)

  1. Si te a afectat covidul la cap? Ca tu acolo ai probleme , un mos basinos care toata viata ai fost platit degeaba de SNLO sau CEO, desi nu stii sa faci nimic, nu i bun de dracu, decat de criticat. Un PDList imputit care acum se da mare liberal. Tutancamon asta de Grivei este unchiul lui dom ministru Danut Reductoare Nou Vopsite, unministru de la culesul porumbilor pana la taitul cocenilor. Cand Grivei era sef la UVA Rovinari ii dadea pe sub mana nepotului Danut Reductor, tot felul de componente recuperate din cariere, nepotul Danut Vicleanu le vopsea, facea rost de facturi false de la tiganii de la Strehaia si pac cu componentele pe la carierele CEO pe post de piese nou noute. Si uite asa a facut milioane de euro sasi cumpere functiile de deputat si ministru.

  2. Cutu cutu, na Grivei, mamaliga daca vrei,,,, N ai mai iesit mai lichea la pensie? Nu ai si tu nepoti sa i plimbi prin parc? Ne mai nenorocesti mult vietile?

  3. Fosila asta comunista ii da lectii senatorului Iordache? Mumie impaiata.

Comment here