Din JudetStirile Zilei

Iordache, despre Cojocaru: Semăna scandal și zâzanie

”Mulți dintre colegi spune că e bine că a plecat. Semăna scandal și zâzanie” a afirmat senatorul Ion Iordache, în emisiunea Interviurile Infinit FM, după ce primarul liberal al comunei Bumbești-Pițic, Irina Cojocaru, a anunțat că va candida pe lista Partidului Social Democrat la alegerile locale din 9 iunie.

Președintele PNL Gorj a declarat că a fost făcut un sondaj de opinie care a arătat că Irina Cojocaru are toate șansele să piardă. De aceea, primărița ar fi trecut la PSD, pentru a-și maximiza scorul la alegerile locale.

”Astfel de oameni, care înșală încrederea, o vor face mereu” a comentat Iordache.

Ion Iordache a mai spus că Partidul Național Liberal va stabili, la Bumbești-Pițic, cel mai bun candidat, care va fi și câștigător al alegerilor din 9 iunie. Deja, social-democrații, care i s-au opus Irinei Cojocaru, vor să treacă la PNL.

Comments (1)

  1. Alergătorul futezator

    Dacă nu îl scoți pe signior Plaveti și pe umilul sau ucenic de la CEO nu veți scoate nici impresionanta prima cifra formata din 2 numere!
    Mai poți salva ceva prin zonele miniere și energetice ,restul sunt PA!
    Dacă va duceți la București și reușiți sa mai scoateti câțiva ani, dar în niciun caz în formula asta ,și cu o conducere mai normala, mai aveți o șansă la ceva cu 2 cifre!

Comment here