Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache: Cu mâna unor procurori distrugem oameni. Manta: Liberalii au votat desființarea SIIJ

Senatorul PNL Ion Iordache  crede că reținerea șefilor de la firmele sale este o răzbunare făcută cu mâna procurorilor. ”Întregul PNL a votat proiectul de desființare a Secției de Investigare a Infracțiunilor în Justiție” a comentat, într-o conferință de presă, deputatul PSD Claudiu Manta.

Ion Iordache a reacționat, miercuri, printr-un comunicat de presă, după ce oamenii de afaceri Doru Șandru, Mircea Vărzaru și Mihai Puiu de la firmele Ydail Construct , Romstrade și Metalcolect Prod, au fost reținuți. Senatorul a afirmat că e vorba despre ”acuzații fără dovezi și argumente, din voința unui singur om (procurorul)”.

Iordache crede că se încearcă distrugerea capitalului autohton.

Procurorii vorbesc despre un prejudiciu de 350 de mii de lei, produs prin declararea unor utilaje în fals. Ion Iordache declară că acuzația nu are fundament real.

Deputatul PSD Claudiu Manta a venit cu un comentariu, într-o conferință de presă, pe tema reținerii oamenilor de afaceri, apropiați ai lui Iordache. Social-democratul s-a arătat surprins de acuzațiile pe care le face senatorul și a  amintit că liberalii au fost cei care au votat pentru desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor în Justiție.

Comments (1)

  1. Pai daca n ai legatura cu Ydail de ce te agiti asa tare?

Comment here