Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache: Bani pentru drumul expres. Weber: Să nu vorbească nimeni despre acest drum!

Contre între parlamentarii PSD și PNL din Gorj, după adoptarea bugetului țării.

Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, este nemulțumit c-au fost respinse toate amendamentele depuse de Opoziție, inclusiv cele pentru Gorj.

“Este un guvern al rușinii, al austerității! Există o anexă, care prevede anumite sume alocate din cotele defalcate din TVA și pentru echilibrarea bugetelor locale. Câteva județe au primit zero lei. Nu normal să se întâmple acest lucru” spune Weber.

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a anunțat că în Legea bugetului de stat pe 2021 sunt prinse sume pentru drumul expres Craiova-Târgu-Jiu, centura ocolitoare a Târgu-Jiului, modernizarea DN67 D Târgu-Jiu- Băile Herculane, DN 67 B Scoarța-Pitești și podul de la Lainici.  

“Important e că sunt bani alocați pentru drumul expres. Este o garanție că această investiție se va face” declară Iordache.

În replică, Mihai Weber spune că pentru modernizarea DN 67B Scoarța-Pitești au fost sume alocate anii trecuți, acum fiind doar actualizați indicatorii tehnico-economici. În ceea ce privește drumul expres Craiova-Târgu-Jiu, pe care-l consideră proiectul său de suflet, zice că există alocare bugetară de acum doi ani.

Mihai Weber crede că Ion Iordache vrea să-și facă notorietate anunțând că guvernul PNL a alocat sume de bani pentru drumul expres Craiova-Târgu-Jiu.

“Să nu vorbească nimeni despre acest drum! Nimeni nu are niciun merit! Am interpelat, de-a lungul anilor, toți miniștrii Transporturilor pe tema investiției” afirmă deputatul PSD.

Comment here