Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache: Am vrut să-i dăm una peste mână lui Weber. Pe Romanescu li-l dăm gratis

Senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, explică de ce a decis să transfere 4 primari de la PSD: ca să-i dea una peste mână deputatului Mihai Weber, liderul social-democraților gorjeni.  

Viorel Rotaru de la Bolboși, Mihai Calotă de la Urdari, Sorin Lambu de la Ionești și Lucian Goață, de la Prigoria, au anunțat că vor candida din partea PNL în 2024. Iordache afirmă că este vorba despre primari cu care a colaborat în mandatul său de senator.

Liderul liberalilor declară că a fost obligat să reacționeze de ”valul de tentative de a arăta că PNL este slab și nefrecventabil”, venit din partea social-democraților. Iordache crede că Mihai Weber știa, luni, că 4 primari urmează să plece, de aceea ar fi lansat propunerea unei colaborări pe 4 subiecte importante pentru Gorj.

Ion Iordache afirmă că transferul celor 4 primari n-are nicio legătură cu plecarea la PSD a primarului liberal de la Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

”Este omul pe care nu-l vrem în PNL. Li-l dăm gratis, facem și cinste numai să-l ia, să scăpăm târgujienii de el” declară senatorul.  

PNL Gorj nu se grăbește să anunțe candidatul la Primăria Târgu-Jiu dar Ion Iordache spune că primul care ar trebui să-și asume candidatura este perfectul de Gorj, Iulian Popescu.

Comment here