Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache: Acuzațiile se bazează doar pe supoziții și probe fabricate

Senatorul PNL Ion Iordache a remis, miercuri, un comunicat de presă după ce Doru Șandru, directorul societății Romstrade SA și omul care conduce grupul de firme Ydail Construct SRL, au fost reținuti pentru 24 de ore, marți, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. În plus, alături de Șandru, în arestul IPJ Gorj, a ajuns și Mircea Vărzaru, administratorul firmei Ydail Construct SRL.

“Referitor la tentativa de a-i distruge pe cei care refuză să stea cu fruntea plecată, îmi asum complet următoarele:

Sunt revoltat de ușurința cu care, funcționari plătiți din bani publici se joacă de-a dumnezeii cu libertatea unor oameni în încercarea de a distruge și ce a mai rămas viu în economia acestui județ. Ca parlamentar nu pot să nu reacționez când văd că, pentru acuzații fără dovezi și argumente, din voința unui singur om (procurorul), care nu este la prima greșeală, nevinovații ajung să-și demonstreze nevinovăția. Am convingerea că, indiferent de frustrări, sete de răzbunare sau comandă, funcționarul n-ar putea face asemenea abuzuri dacă ar răspunde în fața legii ca orice alt cetățean. Firmele pe care vor să le închidă sunt printre ultimele rămase în Gorj și printre cei mai mari plătitori de taxe și impozite din județ.

Acuzațiile descrise în comunicatul de presă transmis de Parchet se bazează doar pe supoziții și pe probe fabricate. După gratii este locul celor care abuzează de funcțiile pe care le dețin distrugând iremediabil viitorul unor oameni și orice șansă de dezvoltare a întregii comunități. Sper că va veni momentul în care veți plăti pentru aceste abuzuri! Rușine să vă fie!”, a transmis Ion Iordache.

Comment here