Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iordache acuză PSD că vrea să-l denigreze. ”Filmează cu drone prin Turceni”

Senatorul Ion Iordache, președintele liberalilor gorjeni, îi acuză pe social-democrați că vor să-i creeze o imagine negativă prin intermediul presei.

Liderul PNL afirmă că deputatul Mihai Weber ar fi intervenit pentru a fi trimis în județ un post național de televiziune, care, în ultimele zile, face un reportaj în zona Turceni.

Iordache crede că PSD este deranjat de implicarea sa în rezolvarea unor probleme, cum a fost ce a pensionării angajaților ELCFU, și încearcă ”să arunce cu gunoi”. Liderul liberalilor anunță că va da în  judecată publicațiile care îl vor denigra.

PSD Gorj a răspuns, prin intermediul purtătorului de cuvânt Manuela Misăilescu, la acuzațiile lansate de liderul liberalilor.

”Dușmanii săi nu sunt în PSD, să se uite la ce a semănat ca să vadă ce va culege. Domnul Iordache spera să treacă neobservat de televiziunile centrale în condițiile în care tot timpul a epatat” spune social-democrata.  

Comments (1)

  1. […] ”Nu pot să spun decât că sunt chestiuni strict de natură politică și a presei de scandal, pe care încearcă să le facă. Ce pot să vă spun și să știe de-acuma, că voi acționa în judecată aceste publicații locale care mint, care încearcă să defăimeze. Vă spun că există o presiune extrem de mare, pusă pe a încerca să denigreze sau să mă denigreze pe mine, cu toate resursele pe care le au. În aceste zile, sunt cei de la Antena 3 prin Turceni și cu toate forțele lor încearcă să scoată în evidență că Iordache este un om rău și așa mai departe, filmează cu drone, caută și întreabă pe toată lumea, cine ar putea să vorbească urât despre Iordache și cu asta se ocupă și în alte zile”, a spus Ion Iordache, la Radio Infinit. […]

Comment here