Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ionelia Priescu, candidatul AUR la Primăria Târgu-Jiu. ”Totul se face pentru sifonarea banului public”

Ionelia Priescu este candidatul AUR la Primăria Târgu-Jiu. Coordonatoarea Alianței pentru Unirea Românilor a făcut anunțul într-o conferință de presă.

Priescu a spus că se așteaptă să apară denigrări la adresa sa, în perioada următoare, și s-a definit drept ”un om atipic pe scena politică gorjeană, o persoană discretă care-și iubește țara”.

Ionelia Priescu a declarat că Târgu-Jiul are nevoie de o administrație suplă și a acuzat că, acum, lucrările se dau cu dedicație iar banii publici ”sunt cheltuiți aiurea”.   

”Taxele și impozitele au crescut enorm, locurile de parcare de pe banda de circulație aduc sume mari la bugetul local, dar viața locuitorilor nu s-a îmbunătățit. Totul se face pentru sifonarea banului public în interesul clientelei de partid” a declarat candidata AUR la Primăria Târgu-Jiu.

Priescu a criticat și lipsa de soluții a autorităților privind groapa de gunoi de la  Târgu-Jiu și a promis că, dacă va ajunge primar, va dirija sume importante din bugetul local către spitalele din municipiu dar și că va sprijini producătorii locali.