Minerit și EnergieStirile Zilei

Ionel Manțog: Situația este CATASTROFALĂ la CE Oltenia iar BERBECII ăștia îmi faci mie planuri!

Ionel Manțog, atac dur la Interviurile Infinit FM, la adresa liderilor sindicali și a conducerii Complexului Energetic Oltenia. ”Situația CEO este catastrofală! Sindicatele actuale și jumătate dintre politcieni o girează!” a acuzat fostul director din minerit și energie.

Manțog i-a pus la zid pe sindicaliștii care nu reacționează deși situația companiei este critică. Presa națională, anunță că și acest an va fi încheiat cu pierderi uriașe, de 1,2 miliarde de lei.

În plus, Ionel Manțog s-a referit la forța de muncă din cadrul companiei, avertizând că există riscul ca, în 6 ani, să rămână mai puțin de jumătate dintre angajați.

”La CEO se minte în draci! Sunteți autorii a ceea ce se întâmplă acolo!” a acuzat Manțog, referindu-se și la liderii politici care girează conducerea companiei.

Fostul șef din minerit a făcut referire și la ceea ce se întâmplă în carierele miniere, unde situația este critică pentru că nu s-au mai făcut exproprieri.

 ”Se ceartă de 3 ani că nu găsesc soluție juridică pentru tăierile de păduri! Eu, în două săptămâni, o găseam! Înseamnă că nu se vrea” a comentat fostul lider politic.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here