LIFE

Ion Țiriac continuă războiul cu Cupa Davis: ”Acum arată ca un ”camp” de refugiați”

Ion Țiriac, în prezent președinte al Federației Române de Tenis, continuă războiul cu organizatorii Cupei Davis. El spune că noul format este o rușine pentru istoria de 120 de ani a competiției.

Ion Ţiriac a declarat, joi, că faza finală a Cupei Davis, desfăşurată la Madrid, a fost “o parodie” a unui eveniment vechi de 120 de ani şi că totul arăta ca o tabără de refugiaţi. Preşedintele FR Tenis consideră că şeful federaţiei internaţionale ar trebui să demisioneze imediat.

“Cupa Davis este o parodie a unui eveniment vechi de 120 de ani, unde era de aşteptat. Întâmplarea face că am fost cu Ilie acolo şi ne-am dus, sâmbătă, la semifinale de Cupă Davis, de campionat mondial, Rusia contra Canadei. Şi la ora 5, când era în toi cel mai mare lucru, erau sub 3.000 de spectatori. Iar la un meci Argentina cu Croaţia au fost 15 spectatori. 18 vestiare, care au fost toate portabile, cumpărate… Arăta ca un ‘camp’ de refugiaţi. Dacă ar avea atâta onoare, preşedintele federaţiei internaţionale, care a vândut aceste drepturi şi banii nu ştim unde sunt nici acum, ar trebui să demisioneze pe loc”, a spus Ţiriac.

Ediţia din 2019 a Cupei Davis, cu 18 echipe într-un turneu final (şase grupe de trei) disputat într-o săptămână, într-un oraş, a fost prima care a înlocuit formatul de până în 2018, cu partide pe terenul uneia dintre formaţii, la fiecare întâlnire. Competiţia a fost câştigată de Spania, la Madrid.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here