Minerit și EnergieStirile Zilei

Ion Rușeț: Se fac eforturi pentru acordarea cotei de combustibil până de Paști

Ion Rușeț a declarat, la Interviurile Infinit FM, că se fac eforturi ca minerilor și energeticienilor să le fie acordată cota de combustibil,  până de Paști.

Este vorba despre primul bonus salarial, din cele patru anuale, pe care le primesc salariații Complexului Energetic Oltenia. Cota de combustibil înseamnă o sumă de 1080 de lei brut în tichete cadou. Cei care doresc pot folosi tichetele pentru a lua cărbunele necesar încălzirii pentru iarnă, iar cei care nu au nevoie de cărbune pot folosi tichetele pentru a lua alimente. Următoarea primă este cea de Ziua Muncii, urmând să fie acordată după data de 1 mai, ne-a declarat consilierul Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

La Complexul Energetic Oltenia, angajații vor intra în șomaj tehnic, prin rotație, în perioada 13 aprilie- 7 iunie. Administrația și sindicatele au încheiat, vinerea trecută, un act adițional la contractul colectiv de muncă.

”Am stabilit, în ceea ce privește șomajul tehnic, că va fi acordat în vedere 3 elemente: salariul de bază, sporul de vechime și adaosul de 800 de lei” a precizat Ion Rușeț.    

Conducerea CE Oltenia i-a înștiințat pe angajații ce dețin funcții esențiale și critice în cadrul companiei că trebuie să-și ia măsuri suplimentare de protecție,  în această perioadă de pandemie de coronavirus.

”I-am înștiințat, prin decizii personale, că trebuie să ia măsuri suplimentare,  să evite îmbolnăvirea, deci și contactul cu alte persoane decât membrii familiei” a declarat Ion Rușeț.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here