Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ion Iordache la PMP?

Ion Iordache și echipa sa ar putea merge la Partidul Mișcarea Populară. Ion Săvoiu a aflat că s-ar fi purtat deja discuții la București, cu Eugen Tomac. Reacțiile curg după ce liderul ALDE Gorj a anunțat că ia în calcul plecarea din partid. Fostul președinte, Dian Popescu, crede că nemulțumirile au legătură cu funcțiile de la Complexul Energetic Oltenia.

Dian Popescu, fostul senator și fost președinte ALDE Gorj, comentează că Ion Iordache ”nu și-a satisfăcut poftele privind numirile la CEO”  de aceea ar dori să plece din tabăra liberal-democrată.

Dian Popescu exclude o revenire în ALDE, după plecarea lui Ion Iordache. Crede că partidul lui Tăriceanu se îndreaptă către desființare.

Eduard Lădaru anunța, în urmă cu ceva timp, că-l va concura pe Ion Iordache la președinția ALDE Gorj, la conferința de alegeri. Acesta era, în opinia sa, motivul pentru care era propus pentru excluderea din partid.

Ion Săvoiu și Liviu Andrei, consilierii propuși pentru excluderea din PMP la scurt timp după alegerile europarlamentare, îl laudă însă pe Ion Iordache, pe care-l consideră un foarte bun organizator.

Săvoiu a aflat că fostul primar din Turceni ar fi discutat cu Eugen Tomac despre o sosire la Mișcarea Populară.

Liviu Andrei crede că Nicolae Davițoiu și-a dorit eliminarea sa din PMP pentru că este o persoană vehiculată pentru candidaturile din 2020. Consilierul județean consideră că Ion Iordache ar fi un bun manager pentru Mișcarea Populară.

Nicolae Davițoiu nu știe nimic despre discuțiile pe care centrul le-ar fi purtat cu Iordache. Nici nu crede că poate fi schimbat din funcție mai devreme de 2020.

Viorel Caragea spune că Ion Iordache a mai tatonat o dată cu PMP, prin urmare nu exclude o trecere a fostului primar de la Turceni la această formațiune politică.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here