Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ion Iordache, candidatul PNL la Senat

Dan Vîlceanu a anunțat, într-o conferință de presă, candidatura lui Ion Iordache la Senat, din partea Partidului Național Liberal.

Fostul primar din Turceni va deschide lista de senatori, în vreme ce Dan Vîlceanu va fi, din nou, primul pe lista pentru Camera Deputaților. Candidaturile pentru alegerile parlamentare rămân definitive pe 22 octombrie. Dan Vîlceanu a fost însoțit, în conferința de presă a partidului, de primarii PNL din Târgu-Jiu, Motru, Rovinari, Novaci și Turceni dar și de candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu.

Ion Iordache a comentat că echipa administrativă a PNL, alcătuită din primarii partidului, este cea mai puternică din județ și i-a făcut propagandă candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu.  

Dan Vîlceanu a fost întrebat ce-l recomandă pe Ion Iordache să fie primul pe lista de senatori a PNL.

Jurnaliștii au adus în discuție și subiectul IDP Gorj, societatea Consiliului Județean, care a intrat în insolvență după ce firma lui Ion Iordache, Ydail, a câștigat la licitație un contract pe 4 ani de reabilitare și modernizare a drumurilor județene. Dan Vîlceanu a comentat că responsabilitatea Întreprinderii de Drumuri și Poduri aparține conducerii Consiliului Județean.   

Nu s-a uitat nici scurtul periplu pe care Ion Iordache l-a făcut, la începutul anului, pe la PSD. Fostul primar a reafirmat că n-a fost membru de partid și că a plecat când a văzut că acolo sunt ”oameni care nu știu, nu vor, nu pot”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Cat e de mare PNL-ul, cu analfabetul asta de tractorist adus in partid, se va alege praful de intreaga organizatie..

Comment here