Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ion Iordache, candidat la președinția CJ Gorj? Filip: Ar putea dezvolta județul

Posibile tatonări între echipa Iordache și Partidul Național Liberal. Nu este exclusă o candidatură a fostului primar din Turceni la președinția Consiliului Județean Gorj, în 2020.  Deocamdată, circulă informații pe surse despre discuții ce ar avea loc între echipa Iordache-Filip și PNL. Vicepreședintele liberal Gheorghe Grivei spune că persoanele care-și doresc să intre în partid, sunt așteptate la sediu. Grivei are o părere bună despre Robert Filip, primarul de Rovinari.

Gheorghe Grivei susține că, până în momentul de față, nu a purtat nicio discuție cu Ion Iordache, liderul ALDE Gorj, care a anunțat că vrea să plece cu tot cu echipa pe care și-a format-o aici. Vicepreședintele PNL spune că persoanele care vor în partidul său sunt așteptate la discuții, la  sediul organizației.  

Grivei are o părere bună despre Robert Filip,  primarul ALDE din Rovinari.

Ion Iordache spune că nu depinde neapărat de el, ci de echipa pe care și-a format-o ce traseu politic vor urma. Neagă c-ar fi discutat cu liderii PNL despre candidaturile din 2020.

Iordache nu exclude, totuși, o candidatură la președinția Consiliului Județean Gorj, la alegerile locale de anul viitor.

Robert Filip este deschis unui dialog cu liberalii. Primarul din Rovinari anunță, însă, că nu-i va accepta niciodată pe consilierii PNL din oraș, care i-au făcut o mulțime de plângeri pe la instituțiile statului, în acest mandat.  

Nici Filip nu exclude candidatura lui Ion Iordache la președinția Consiliului Județean Gorj, în 2020. Îl consideră un om capabil să dezvolte județul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here