Minerit și EnergieStiriStirile Zilei

Ion Iordache: Au trimis oameni pe teren să verifice calitatea cărbunelui

”După ce am tras semnalul de alarmă, au fost trimiși oameni pe teren să verifice calitatea cărbunelui”. Ion Iordache susține că șefii Complexului Energetic Oltenia au reacționat în urma declarației sale că instalațiile de la Termocentrala Turceni ”stau să bubuie”.

Liderul ALDE Gorj a lansat avertismentul la Interviurile Infinit FM, unde a relatat că angajați ai termocentralei s-ar fi plâns de proasta calitate  a cărbunelui care este ars pentru producerea energiei, fiind mai mult pământ și existând riscul unei catastrofe.

Joi, în conferință de presă, Iordache a afirmat, din nou, că managementul CE Oltenia este ”unul dintre cele mai proaste din istoria companiei”.

Ion Iordache consideră vinovată exclusiv conducerea Complexului Energetic Oltenia pentru faptul că n-au fost achiziționate la timp certificatele de carbon pe 2018.

Conform liderului ALDE Gorj, șefii CEO au avut un singur interes, să-și ia bonusurile de performanță, în loc să achiziționeze certificatele atunci când prețul era scăzut.

Iordache i-a acuzat pe șefii CEO și că-s mai preocupați să-i dea lui replici, decât să rezolve problemele stringente ale companiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here