Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ion Cupă: Tăriceanu, RUPT total de realitate! Numai un om foarte slab putea spune așa ceva!

”Tăriceanu este rupt total de realitate! Declarațiile mi se par de  marginea politicii! Numai un om foarte slab poate spune așa ceva!”. Deputatul Ion Cupă, propus ministru al Energiei, indignat după ce a ascultat declarațiile făcute de Călin Popescu Tăriceanu, luni seară, la postul național de știri Realitatea TV.

 „Mulți colegi mi-au spus.  Dacă îl pui pe Cupă să spună două propoziții legate, nu poate. Andrușcă de la PSD era parfum de flori!”, a afirmat Tăriceanu.

”Dacă n-am rupt scaunele prin studiourile de televiziune este pentru că  am umblat printre oameni, ca să construiesc organizații, ceea ce Tăriceanu nu are de unde să știe” declară Ion Cupă.

Ion Cupă și-a dat, luni, demisia din grupul ALDE de la Camera Deputaților dar spune că rămâne parlamentar al acestui partid. Acum, așteaptă demisia lui Daniel Chițoiu, secretarul general al ALDE.

Cât despre propunerea, făcută de premierul Viorica Dăncilă, de a ocupa postul de ministru al Energiei, Ion Cupă spune că această funcție nu este neapărat scopul său în viață.    

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here