Muzicale

Ioana Ignat feat. Pavel Stratan – Vina dragostei

Ioana Ignat și Pavel Stratan navighează în apele tulburi ale iubirii. „Vina dragostei” este noua piesă a celor doi artiști, o baladă ce pune în valoare contrastul dintre vocea sensibilă a Ioanei și timbrul răgușit al lui Pavel.

„Începem săptămâna în pași de dans. Este „Vina Dragostei”! Am lansat piesa alături de Pavel Stratan. Abia aștept să văd în comentarii cum vi se pare”, a transmis Ioana Ignat.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. Tânăra artistă a învățat să cânte la chitară de pe internet. A urmat apoi cursuri de bas și contrabas. Cochetează în paralel cu modelling-ul. După încheierea concursului Vocea României, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music. Ioana Ignat are în palmares hituri ca „Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, „Ma dezîndrăgostesc”  sau „Nu mă uita”. Recent, tânăra a lansat piese precum „Singura Greșeală”, „Tu Nu Meriți”, „Azi” sau „O lume întreagă” și „Sensibil (Nu am somn)”.

Unul dintre cei mai creativi si originali artiști de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce și interpretează de 18 ani. Sub titulatura „Amintiri din copilărie”, artistul a lansat un album în patru volume, discurile apărând pe piață între anii 2004 și 2011. Cea mai de succes piesa a sa este „Eu beu”, pavel în repertoriu și colaborări cu CRBL, Jorge si Anna Lesko.

Comment here