LIFE

Invitați de seamă la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu și-au botezat, sâmbătă, fetița, pe Sara Maria, la trei luni de când a venit pe lume. Micuța a avut două perechi de nași, unii dintre aceștia fiind primarul Capitalei, Gabriela Firea și soțul ei.

Nașa Gabriela Firea a postat pe contul de socializare mai multe imagini de la eveniment, alături de care a scris un mesaj emoționant pentru micuța proaspăt creștinată. Printre invitați s-au aflat și fostul premier Viorica Dăncilă, care a purtat o rochie lungă, de culoare verde, Mircea Geaonă, Adrian Năstase, Rovana Plumb și mulți alții.

Așa cum era de așteptat, Gabriela Firea a purtat și ea două ținute în ziua evenimentului. Dacă pentru slujba de la biserică a ales o rochie din voal de culoare crem, scurtă în față și lungă în spate, pentru petrecerea de la restaurant, soția lui Florentin Pandele a purtat o rochie din dantelă, mulată pe corp.

Mirela Vaida a fost artista care a întreținut atmosfera la petrecerea de botez. Vedeta a publicat pe contul de socializare fotografii de la eveniment.

„Petrecerea de botez a Sarei Maria Francesca, fetița adorabilă a Sandrei Stoicescu și a lui Sergiu Constantinescu, a însemnat pentru noi, prietenii și colegii, o mare bucurie a reîntâlnirii și a “statului la povesti”! ☺️ Dar și o mare încântare pentru mine să cânt, alături de ZAZA band, la acest eveniment! Îți multumesc, Sandra, pentru tot.

Gabriela Firea, să-ți traiască finuța!! ?❤️ Sara Maria, să fii sănătoasă și fericită!! În fiecare zi a vietii tale, alături de părinții tăi frumosi și buni! ???”, a scris Mirela Vaida pe contul de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here