Târgu-Jiu

Investiţie importantă. Vîlceanu: Oferă oportunități pentru Gorj

Guvernul Cîțu va finanța, cu 20 de milioane de lei, realizarea studiului de fezabilitate pentru culoarul rutier Lugoj- Drobeta Turnu-Severin – Craiova-Calafat, care va lega Oltenia de Banat și de Europa Centrală.

Deputatul Dan Vîlceanu, notează, pe pagina de socializare, că această investiţie, alături de drumul expres Târgu-Jiu-Craiova, va crea oportunităţi pentru Gorj.

„Guvernul României, condus de Florin Cîțu, a decis să finanțeze cu 20 milioane lei demararea studiului de fezabilitate pentru un proiect de infrastructură important pentru Oltenia. Este vorba de culoarul rutier Lugoj- Drobeta Turnu Severin – Craiova-Calafat, care va lega Oltenia de Banat și de Europa Centrală.Viitorul drum expres între Craiova şi Lugoj va face legătura cu Coridorul IV, dar va asigura și facilităţi suplimentare de transport privind capacitatea de navigabilitate a Dunării. Această investiție, alături de proiectul privind drumul expres Târgu Jiu-Craiova, oferă oportunități pentru Gorj, care va avea legătură rapidă cu vestul țării, dar și cu Capitala prin faptul ca deja drumul expres Craiova-Pitești este în execuție” spune preşedintele PNL Gorj.

Comment here