Stirile ZileiTârgu-Jiu

Interzis parcarea lângă Prefectură. Iacobescu: Vor fi bariere inteligente

Parcările de lângă Prefectura Gorj vor fi redimensionate.

Cetățenii nu-și vor mai putea parca autoturismele în zonă. Vor putea fi folosite exclusiv de angajații prefecturii, consiliului județean și ai altor instituții deconcentrate din clădire

Potrivit prefectului de Gorj, Macel Iacobescu, cele două parcări vor fi dotate cu bariere inteligente care vor recunoaște numerele de înmatriculare ale mașinilor.

Comments (1)

  1. Foarte bine dom’ prefect, la prefectura, macar barierele sa fie inteligente. Ma’ nene, matale chiar n’ai pic de inteligenta? Ma, voi sunteeti ezact(sic) ca si activistii de partid comunisti, creati conditii doar pentru voi, nomenclatura de partid. Cetatenii, mai la coada. Ma’ inteligentule, voi cei care populati cladirea prefecturii sunteti slujbasi la stat, sunteti platiti de catre cetatenii contribuabili.Implicit, trebuie sa fiti la dispozitia cetatenilor. Asa ca voi slujbasii trebuie sa va deplasati cururile mari si grase, sa parcati la subsolul stadionului iar noi cetatenii, cei care va platim, trebuie sa putem parca in parcarea prefecturii atunci cand, din neputinta voastra in a informatiza administratia publica, avem nevoie sa intram in cladirea prefecturii , CJ, OPC etc. Trebuie sa va intre odata in cap faptul ca in administratie este exact ca la carciuma, ospatarul este la dispozitia clientului care plateste si nu invers.

Comment here