LIFE

Interviul cu Meghan Markle și prințul Harry l-a adus pe prințul Charles „într-o stare de disperare”

Speranțele lui Charles (76 de ani) de a deveni un „rege popular” au fost distruse de fiul său, cred simpatizanții familiei regale britanice. Prințul de Wales le-ar fi spus apropiaților că „s-a simțit dezamăgit” de Harry, după interviul avut alături de soția sa, Meghan Markle, cu Oprah Winfrey.

Prințul Charles s-ar afla „într-o stare de disperare” în legătură cu interviul bombă cu Meghan Markle și Prințul Harry. Speranțele prințului de Wales de a deveni un „rege popular” au fost distruse, a declarat un prieten apropiat de Charles, pentru Vanity Fair. Harry a susținut că i-a trimis un e-mail tatălui său, întrucât încetase să-i mai răspundă la telefon. Afirmațiile l-au lăsat pe Prințul Charles foarte dezamăgit, potrivit unui prieten care a vorbit cu revista citată.

„Pentru prințul Harry, să spună că s-a simțit dezamăgit de tatăl său, trebuie să fi fost un lucru greu de spus și greu de auzit de Charles. Acum, tocmai într-un moment în care Charles în general începuse să pară un viitor rege mai popular decât ar fi ghicit în primă instanță, iată o lovitură majoră pentru reputația sa. Este greu de știut dacă Harry este conștient de daunele pe care le-a făcut spunând acest lucru. A intenționat de fapt să arunce această lumină dăunătoare tatălui său și familiei sale? Nu știm”, a declarat autorul regal Sarah Gristwood, potrivit Daily Star.

Comment here