Stirile ZileiTârgu-Jiu

Înțelegere Romanescu-Tudor? Rectificarea bugetului Transloc, APROBATĂ

Speculații că Adrian Tudor ar fi făcut o înțelegere cu Marcel Romanescu circulă în presa locală, după ce, în ședința consiliului local de la Târgu-Jiu,  de luni,  a fost votată o rectificare de buget la Transloc.

Rectificarea a venit după ce, luni în șir, celălalt viceprimar PSD al municipiului, Aurel Popescu, s-a opus aprobării bugetului societății de transport în comun, invocând că sunt incluse tot felul de  cheltuieli care nu-și au rostul.

”Această rectificare îmi va permite să pun în aplicare planul de management pentru Transloc” spune, acum, directorul  Mihai Paraschiv care vrea să închirieze, în total, 10 autobuze, pentru a le scoate pe cele vechi de 29 de ani de pe străzi.

În presa locală, a apărut și informația că cele 3 autobuze galbene, aduse din Germania, care circulă acum prin Târgu-Jiu nu ar fi fost închiriate gratuit, așa cum a afirmat Paraschiv.

Paraschiv nu crede că poate fi vorba despre vreo înțelegere politică între Marcel Romanescu și Adrian Tudor, astfel încât Tudor să rămână viceprimar și-n următorii 4 ani, în condițiile în care, în ultimii ani, cei doi au fost la cuțite.  

Primarul Marcel Romanescu neagă c-ar fi făcut vreo înțelegere politică cu Adrian Tudor. Spune că a avut discuții cu viceprimarul PSD dar strict pe activitatea din interiorul Primăriei Târgu-Jiu.  

”Cred că am înțeles amândoi că este mai bună comunicarea decât pozițiile divergente din trecut” declară Romanescu.  

Viorel Caragea, președinte PER Gorj, susține că rectificarea de buget a Transloc, s-a făcut cu încălcarea dispozițiilor legale, iar faptul că o parte din consilierii PSD a votat-o, iar cealaltă nu, arată tensiunile din acest partid.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here