Muzicale

INNA x Vinka – Bebe

INNA e gata să cucerească toamna cu un nou single, de această dată unul în limba franceză, “Bebe”. Acest track este o colaborare cu Vinka şi primeşte un videoclip filmat în metroul din Bucureşti.

INNA continuă să surprindă şi după ce a lansat un album în limba spaniolă, “Yo”, acum cochetează cu franceza pe “Bebe”. Aceasta este o melodie cu un vibe melancolic, iar Vinka contribuie cu o parte de pop glam cosmopolit.

“Bebe” este o piesă în limba franceză și engleză compusă de artistă cu Vinka, Marco & Seba și Theea Miculescu și produsă de Marco&Seba. INNA a mai colaborat cu aceşti producători la hituri ca “Ruleta”, “Nirvana”, “Yalla”, dar şi “Hot”, “Sun Is Up” sau “Gimme Gimme”. Videoclipul cel nou a fost filmat şi regizat de către NGM Creative (Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan), iar de producţie s-a ocupat Loops Production.

”Am compus Bebe într-o zi într-o sesiune spontană la studio, linia a ieșit imediat, refrenul și conceptul la fel, totul s-a legat foarte bine și apoi am continuat să lucrez piesă cu Vinka, Theea și Marco&Seba. Îmi place mult cum a ieșit, Vinka se integrează perfect în vibe-ul piesei. Enjoy!” a transmis Inna.

Vinka, pe numele său real Veronica Luggya este o artistă de 25 de ani din Uganda, care a semnat recent un contract cu Sony Music Africa. Cântăreaţa a venit în România pentru filmarea acestui clip, dar şi pentru a participa la The Artist Awards.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here