Muzicale

INNA – Te Vas

Mișcări de dans contemporan și acrobație în cel mai recent videoclip al renumitei artiste. INNA lansează „Te Vas”, cel mai recent single inclus pe albumul „YO”, compus integral de artistă.

Pentru „Te Vas”, artista filmase deja un videoclip, însă și-a dat seama că nu se potrivește cu ce simțea, cu mood-ul piesei și al albumului, așa că a decis să filmeze un altul. INNA și-a dorit să susțină mesajul piesei prin mișcări de dans contemporan, așa că a început să se antreneze în sala de dans, dar și cu un acrobat.

Artista a petrecut 5 zile în sala de dans și două zile în sala pentru acrobație, pentru a învăța mișcările spectaculoase care apar în clip. „Te Vas” a fost lansat în exclusivitate pe billboard.com.

„Este una dintre piesele mele de suflet, deși îmi plac toate de pe acest album, o poveste pasională de dragoste. Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit față de altele de pe albumul „YO”. Sunt foarte bucuroasă de cum a ieșit și le mulțumesc celor de la NGM Creative, dar și lui Istvan”, a spus INNA.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here